formalno obrazovanje će vas naučiti da zaradite za život, a samoobrazovanje će vas učiniti bogatim

Zgrabi mogućnost

Zašto zgrabi mogućnost

Zgrabi mogućnost je projekat nastao sa željom da podelim sa Vama svoje znanje i iskustvo. Preko 15 godina rada u oblasti prodaje i komunikacije, razgovora sa različitim tipovima ličnosti za vrhunske rezultate su zahtevali i odličnu obuku.
Moj omiljeni citat Jim Rona gllasi “ formalno obrazovanje će vas naučiti da zaradite za život, a samoobrazovanje će vas učiniti bogatim”. To zaista i jeste tako.

Prošla sam kroz različite obuke i škole komunikacije, prodaje, upravljanja. Sve te naučene veštine mi mnogo znače.

Kontakt sa različitim ljudima mi je dao i uvid u to koliko svi mi nepravedno zapostavljamo najveći dar koji smo dobili na poklon prilikom rodjenja naš život. Mogućnost da svaki dan živimo kao heroji, mogućnost da se osmelimo i hrabo idemo kroz život, mogućnost da naučimo nove veštine o kojima maštamo, a ne smemo ni da se usudimo da izgovorimo.

Naučeni smo da imamo očekivanja i da se od nas uvek nešto očekuje. Strahujemo šta će drugi reći ukoliko  uradimo ONO što želimo.

Prošla sam kroz različite izazove i poslovne i privatne uz pomoć i podršku mentora koje sam imala napravila sam najbolje izbore. Nisam ostala u prošlosti, ušuškala se u ulogu žrtve već odvažno idem kroz život i radujem se svakom novom danu i novim izazovima.

Zgrabi mogućnost

Zgrabite mogućnost još danas

Pozdrav svima!

Veliki pozdrav, Dobro došli na moju stranicu, ja sam Mirjana Kovač sertifikovani PCM kouč i PCM Trener

Garantujemo vam zaštitu vaših podataka.

@copyright sva prava zadržana

Powered by digitalnimarketingiwebdizaj.com