Šta je cilj Zgrabi Mogućnost?

Šta je cilj Zgrabi Mogućnost?

Unapređenje zajednice u kojoj živimo je društveno odgovorno ponašanje. Moja odluka je da deo svog vremena i znanja poklonim. Nekada su imućni veleposednici ostavljali zadužbine, a ja sam rešila da posle mene ostane armija lidera! Mladih ljudi koji su spremni na izazov zvani uspeh!

Moja najveća radost je kada svojim znanjem i veštima pomognem ljudima da osveste svoju moć i energiju koja je potrebna za uspeh svetske klase!
Veštine I znanja su od suštinskog značaja za uspeh.

Kroz program učesnici mogu da osveste svoje psihološke potrebe i nauče kako da ih zadovolje.Naučno je dokazano da su psihološke potrebe izjednačene sa fiziološkim i ukoliko ih ne zadovoljimo na pozitivan način učinićemo to na negativan.
Otuda nastaje prekomerno prejedanje, gojaznost, depresija, premor, nervoza, nizak nivo
tolerancije na stres.

Sva ta destruktivna ponašanja su pokazatelji da osoba nije zadovoljila svoje psihološke potrebe na pozitivan način.
Takođe nedostatak koncentracije, fokusa, kreativnosti, samopouzdanja ukazuje na to da je osoba izložena velikim pritiscima, poslovnim, socijalno društvenim i da postoji dizbalans u načinu života.

Program “Zgrabi Mogućnost” ima za cilj da podrži grupu ranoranilaca u ličnom i poslovnom
razvoju. Dokazano je da ustajanje rano ujutro povećava kreativnost, produktivnost, ubrzava
metabolizam, povećava psihičku i fizičku spremnost.

U narednih 60 dana tačnije do početka septembra ( devetog meseca) prižite nam se na stranici Zgrabi Mogućnost u besplatnom programu, svakog radnog dana u 7h ujutro. Napravi promenu uzmoju pomoć i podršku!

Trener sam i kouč u PCM (process communication model), a po formalnom obrazovanju diplomirani novinar.

Poslednjih 16 godina radim u sektoru prodaje kao menadzer prodaje, timova, general menadzer.

PCM (process communication model) je model koji nam pomaže da razumemo dubinsku strukturu ličnosti i takođe kroz assessment dolazimo do osnovnih informacija o tipu ličnosti i njenim psihološkim potrebama nakon čega osoba uz pomoć kouča dolazi do rešenja svojih nedoumica.

Svakog radnog dana u 7h potpuno besplatno imate na raspolaganju savete i korisne informacije na temu kako napraviti balans, kako prevazići odlaganje kao najvećeg neprijatelja uspeha, kako povećati svoju produktivnost i slično.

Zgrabi Mogućnost, Pridruži se grupi ranoranilaca!

Leave a Reply

Close Menu