Radionica za roditelje

  Biti majka je predivno iskustvo i najvažnija uloga koju imamo. Lično osećam se privilegovano što me je moj anđeo izabrao da joj budem majka. Kad se tek rodila provela sam besane noći osluškujući da li diše, da li je pokrivena, a malo kasnije u pokušajima da je umirim zbog grčeva, pa zubića i sve po redu.

  Dosla je i prva priredba, o kako sam bila srećna moj preslatki anđeo u beloj haljinici sa mašnom u kosi i starkama na nogama ima svoju prvu javnu ulogu. Srce hoće da mi iskoči iz grudi, pokušavam da zadržim suze da mi ne kliznu niz obraze, osvrćem se oko sebe da li još neka majka ima isti poriv  ili je samo kod mene takva situacija. Oh kakvo olakšanje kad sam videla i druge majke sa suznim očima taj osećaj ponosa, sreće, uzbuđenja, osvešćenja da je moj mali anđeo već velika devojčica i da vreme prolazi brže nego što mogu da zamislim. Odrasta brže nego što ja mogu da procesuiram. 

  Došli smo do onih u narodu poznatih “ludih godina” i šta sad?! Velika je, a mala. Veruje da sve zna o životu, o svetu, o svojim odluka. Šta sad pitam se?! Misli radosna majko, uzimaj opremu za spašavanje i kreći u akciju. Naoružala sam se strpljenjem i znanjem.

  Pa kad mi kaze “ to su staromodne fore” i nastavi po svom, a ja do tad verovala da sam super moderna i u “fazonu” kad ono “crvc”. Živiš u zabludi majko.

  Jedna od taktika je bila slušanje njenih potreba i da ti kažem imam dobre rezultate.

  Primenila sam znanje koje imam iz PCM metodologije i koučinga, situacija nije savršena ali je mnooogo bolja nego što je bila. Sad ne vrištim u sebi od osećaja bespomoćnosti već primenjujem na način da me razume i postižemo rezultate mic po mic.

  Svako od nas pa i naša deca imaju svoje psihološke potrebe i svoje motivatore. Saznaj kako i ti da čujes svoje dete, da saznas koji su to motivatori i koje su to psiholoske potrebe i počni da dišeš dublje i mirnije.

  Tehnički detalji

  Radionica 3sata. Upoznavanje sa tipovima ličnosti kako nam odredjena ponašanja pokazuju motivatore kod naše dece. Kako da ih motivisemo da rade potrebne zadatke u vremenu kad svega ima osim motivacije za ucenje, citanje…

  Zoom aplikacija 50 eura po ucesniku ( trenutno 30 eura zbog situacije u kojoj se nalazimo, a vazno je da pomognemo svojoj deci).

  Prijavi se na radionicu

   Profesionalni kouč | Sertifikovani PCM trener | Član globalne zajednice profesionalnih koučeva ICF

   © 2020 Zgrabi mogućnost, sva prava zadržana. Made by Infinite Media Group

   Prijavite se na newsletter listu "Zgrabi mogućnost"

   Nedeljna doza znanja, inspiracije i motivacije!