Koliko puta ste se našli u situaciji da vas saradnici, kolege, prijatelji i članovi porodice ne razumeju? Koliko puta se ispostavilo da ste pogrešno delegirali ili shvatili zadatak i koliko vremena ste utrošili ispravljajući krive drine?

Ogromne svote novca i nebrojeno sati dragocenog vremena, svetske kompanije godišnje troše na saniranje štete uzrokovane nerazumevanjem u komunikaciji i konfliktima, koji koče produktivnost. Hiljade brakova i prijateljstava se raspadne iz istih razloga. Previše energije potrošene na razgovore koji ne vode nikuda i na objašnjenja umesto da se fokusiramo na konstruktivnu komunikaciju i rešenja.

Kako do konstruktivne komunikacije?

Milioni ljudi širom sveta su uz pomoć PCM metodologije (Process Communication Model) uspeli da savladaju veštinu uspešne komunikacije i postignu neverovatne uspehe na ličnom i poslovnom planu. NASA je ovaj model koristila 20 godina za regrutaciju svojih članova, a danas se on izučava na univerzitetima i njime se služe najveće svetske kompanije, poput BMW-a, PIXAR-a, NETFLIX-a i drugih.

Upravljanje konfliktima kroz PCM Model je online trening u trajanju od 16 sati (raspoređenih u 4 dana), kroz koji ćete razviti veštine adaptivne komunikacije, neophodne za predupređivanje i konstruktivno rešavanje konflikata. Upoznaćete se sa različitim tipovima ličnosti i dobiti uvid u bolju identifikaciju potencijalnih problema u odnosima i lakše pronalaženje najboljih načina za njihovo rešenje.

Pre samog treninga, dobićete akreditovani PCM test koji je pouzdan i validan metod za otkrivanje i razumevanje dubinske strukture ličnosti, uticaja životnih događaja na razvoj ličnosti i dinamike u komunikaciji. Nakon treninga stičete mogućnost konsultacije zarad dodatnih pojašnjenja, saveta i sugestija.

Ono što odlikuje ovaj trening je posvećen i profesionalan pristup svakom polazniku, rad u manjim grupama od 12-15 učesnika i velika interaktivnost, koja je važna kako bi učesnici mogli kroz lično iskustvo da isprobaju različite alate i rešenja koja dobijaju tokom treninga.

Vaš domaćin - Mirjana Kovač


 • Sertifikovani PCM trener i kouč
 • Članica ICF-a (International Coach Federation), međunarodne zajednice koučeva, koja postavlja zlatne standarde u koučingu
 • Ekspert u komunikaciji, koji na lak i jednostavan način prenosi znanje
 • 20 godina radnog iskustva sa različitim tipovima ličnosti

UČEŠĆEM NA TRENINGU, DOBIJATE:

Utisci klijenata

 • Ljiljana Medić
  Primenom PCM modela, redukovala sam nerviranje koje sam imala u komunikaciji sa ljudima koji nemaju isti senzibilitet kao i ja. Preporučila bih ga svakome! Ali, prvenstveno bih preporučila Mirjanu Kovač, koja mi je pomogla da shvatim i prihvatim PCM model kao deo svakodnevice. Na njen način izlaganja i entuzijazam - niko ne može ostati ravnodušan!
  Ljiljana Medić
  UNIQA osiguranje
 • Ivana Ranković
  PCM model je jako koristan zanimljiv, inovativan i pragmatičan. Jako mi se dopao sistem grupisanja ličnosti, faza koje smo dosegli tokom životnog iskustva saznajući koje su nam težnje u daljem razvoju i pronalazeći načine kako da sa drugim tipovima ličnosti komuniciramo.  
 • Sonja Krasojević
  Koučing sa Mirjanom je prijatan i zabavan! Ona ima profesionalan pristup, komunikacija je lagana i ubrzo shvatite da su svi odgovori već tu!
  Sonja Krasojević
  National Sales Manager, Allergan
 • Stefan
  Naučeno sam primenio u svom odnosu sa kolegama odmah nakon treninga i uvideo pozitivne rezultate. Sada mogu da prepoznam kod koga je koji tip ličnosti dominantan kada su u stresu i to mi znatno olakšava komunikaciju!
  Stefan

PROGRAM I CENA TRENINGA

1. dan
10.06.2020. (09h - 13h)
Međusobno upoznavanje učesnika treninga.
Uvod u PCM metodologiju i 6 tipova ličnosti koji postoje u svakom od nas.
2. dan
11.06.2020 (09h - 13h)
Dubinski uvid u strukturu ličnosti.
Otkrivanje ključa uspešne komunikacije.

3. dan
12.06.2020. (09h - 13h)
Predstavljanje različitih kanala komunikacije - prepoznavanje jezika sagovornika i filtera kroz koji posmatra svet i događaje oko sebe. Vežbe.
4. dan
13.06.2020. (09h - 13h)
Unapređenje motivacije i rešavanje konflikata.
Sumiranje prethodna tri dana.

✉️ Imate pitanje u vezi sa održavanjem treninga, njegovim sadržajem ili PCM metodologijom? Stojim vam na raspolaganju! 🤗

📍 Vrednost samog treninga je višestruka - pored ličnih uvida i spoznaje šta su vaši motivatori, saznaćete i odgovor kako sa drugim ljudima da dođete do rešenja na obostrano zadovoljstvo. Takođe, kroz rad u grupama savladaćete osnovne alate za razumevanje sagovornika.

📌Kroz PCM (Process Communication Model) edukaciju prošlo je više od milion i tri stotine polaznika, koristi se u 60 zemalja, a za organizaciju posla, kreiranje novih proizvoda i usluga koriste ga mnoge vodeće kompanije širom sveta. Otkrijte zašto model koriste uticajne kompanije u svetu!

Ukupna vrednost treninga i konsultacije je 280 eura, sa mogućnošću plaćanja u 2 mesečne rate. Po završenom treningu, imate mogućnost besplatne konsultacije sa mnom u vezi sa dubinskom strukturom ličnosti i PCM metodologijom.

Sve mogu da vam oduzmu, ali znanje koje imate ne mogu. Investirajte pametno!


Prijavite se za učešće na online treningu
"Upravljanje konfliktima kroz PCM model"

Broj polaznika je ograničen na 12 - 15 osoba.

Prijave su otvorene do 08. juna, rezervišite svoje mesto na treningu!

Prijave su istekle

S ljubavlju i poštovanjem, Mirjana Kovač