parallax background

O meni

DOBRODOŠLI NA MOJ VEB-SAJT

Mirjana Kovač - sertifikovani PCM coach i trener


Moj cilj je da pomognem ljudima kako bi postigli veći uspeh u prodaji i komunikaciji kroz 1 na 1 koučing paket ili organizovane treninge.

Kao profesionalni kouč, sertifikovani PCM trener i član globalne zajednice profesionalnih koučeva ICF (International Coach Federation), posedujem bogato radno iskustvo u prodaji, organizaciji i vođenju timova.

Svoju karijeru sam započela još kao srednjoškolka kroz honorarne aktivnosti u SD Partizan, kasnije se razvijala kroz nekoliko kompanija., a najveći uticaj u mom poslovnom poziciranju imala je marketinška agencija Mosaic.

Velika ljubav su mi novi projekti – hajde da ih stvaramo zajedno!

Zašto sam odabrala PCM


Kroz PCM model naučila sam koje su potrebe mog dominantnog dela ličnosti i kako da svoje najveće slabosti pretvorim u dominantnu snagu. Svi mi koristimo poznat model ponašanja i sve novo i drugačije teško prihvatamo, a kroz PCM metodologiju upoznajemo se sa svim delovima naše ličnosti i saznajemo da imamo sve resurse. Neophodno je da ih osvestimo i naučimo kako da ih koristimo.

Upravo PCM metodologija nam daje uvide u dubinsku strukturu ličnosti, a dalji razvoj je na nama. Komunikacija kao osnov svake uspešne saradnje kako poslovne tako i privatne je bila moj izbor izučavanja. Razumevanje svojih potreba kao i potreba svojih saradnika i klijenata je veoma bitno za uspešnu saradnju i postizanje vrhunskih rezultata.

Uverena sam da znanje menja svet, u skladu sa svojim uverenjem nesebično delim svoja znanja i veštine u želji da i vi postignete svoj pun potencijal i dosegnete vrhunske rezultate, jer to možete!

Saznajte kako možete da povećate uticaj na svoje klijente, saradnike i da prepoznate njihove potrebe pre nego što ih izgovore.

Zgrabimo mogućnost zajedno!


KOMENTARI I ISKUSTVA

Utisci zadovoljnih klijenata


 • Mirjana Milanov
  PCM metodologija je praktičan i sjajan alat koji pomaže u svakodnevnoj komunikaciji. Upoznajete sebe i svoje potrebe, dok istovremeno bolje razumete osobe u svom okruženju. Trening „Upravljanje konfliktima“ je prepun praktičnih vežbi koje, uz to što su zanimljive i interesantne, vam pomažu da budete otvoreniji. Mirjana ima predivnu energiju, otvorena je za sva pitanja i prenosi znanje na odličan način, naglašavajući ako treba i više puta stavke koje su bitne da se upamte i nosioci su cele tematike.
  Mirjana Milanov
  Dr.Max
 • Sanja Kučić
  Mirjana je pre svega veliki profesionalac i zaista želi da pomogne. Daje sebe 200% i zaista je uživanje raditi sa takvim pristupom koji ona ima.  Odlična je u coachingu, zna tačno koju tehniku da iskoristi u određenom trenutku da se situacija razreši kao sa magičnim štapićem do kraja sesije. Preporuka u svakom smislu.
  Sanja Kučić
  TOP German School
 • Slađana Plačkov
  Sa Мirјапоm Kovač kroz ргаktičап rad izlazite iz svoje zone komfora i otvaraju vam se novi vidici, više razumete Ijude oko sebe, а što је najbltnije da sami sebl пе izazivate оsеćај uznemirenosti, јег ipak sada neke stvari i radnje razumete mnogo bolje.
  Slađana Plačkov
  Victoria Group
ZGRABI MOGUĆNOST

Zajedno razvijamo veštine -
Prijavite se na newsletter!

  Prijavite se na newsletter listu "Zgrabi mogućnost"

  Nedeljna doza znanja, inspiracije i motivacije!