parallax background

O meni

DOBRODOŠLI NA MOJ VEB-SAJT

Mirjana Kovač - sertifikovani PCM coach i trener


Moj cilj je da pomognem ljudima kako bi postigli veći uspeh u prodaji i komunikaciji kroz 1 na 1 koučing paket ili organizovane treninge.

Kao profesionalni kouč, sertifikovani PCM trener i član globalne zajednice profesionalnih koučeva ICF (International Coach Federation), posedujem bogato radno iskustvo u prodaji, organizaciji i vođenju timova.

Svoju karijeru sam započela još kao srednjoškolka kroz honorarne aktivnosti u SD Partizan, kasnije se razvijala kroz nekoliko kompanija., a najveći uticaj u mom poslovnom poziciranju imala je marketinška agencija Mosaic.

Velika ljubav su mi novi projekti – hajde da ih stvaramo zajedno!

Zašto sam odabrala PCM


Kroz PCM model naučila sam koje su potrebe mog dominantnog dela ličnosti i kako da svoje najveće slabosti pretvorim u dominantnu snagu. Svi mi koristimo poznat model ponašanja i sve novo i drugačije teško prihvatamo, a kroz PCM metodologiju upoznajemo se sa svim delovima naše ličnosti i saznajemo da imamo sve resurse. Neophodno je da ih osvestimo i naučimo kako da ih koristimo.

Upravo PCM metodologija nam daje uvide u dubinsku strukturu ličnosti, a dalji razvoj je na nama. Komunikacija kao osnov svake uspešne saradnje kako poslovne tako i privatne je bila moj izbor izučavanja. Razumevanje svojih potreba kao i potreba svojih saradnika i klijenata je veoma bitno za uspešnu saradnju i postizanje vrhunskih rezultata.

Uverena sam da znanje menja svet, u skladu sa svojim uverenjem nesebično delim svoja znanja i veštine u želji da i vi postignete svoj pun potencijal i dosegnete vrhunske rezultate, jer to možete!

Saznajte kako možete da povećate uticaj na svoje klijente, saradnike i da prepoznate njihove potrebe pre nego što ih izgovore.

Zgrabimo mogućnost zajedno!


KOMENTARI I ISKUSTVA

Utisci zadovoljnih klijenata


 • Ljiljana Medić
  Primenom PCM modela, redukovala sam nerviranje koje sam imala u komunikaciji sa ljudima koji nemaju isti senzibilitet kao i ja. Preporučila bih ga svakome! Ali, prvenstveno bih preporučila Mirjanu Kovač, koja mi je pomogla da shvatim i prihvatim PCM model kao deo svakodnevice. Na njen način izlaganja i entuzijazam - niko ne može ostati ravnodušan!
  Ljiljana Medić
  UNIQA osiguranje
 • Ivana Ranković
  PCM model je jako koristan zanimljiv, inovativan i pragmatičan. Jako mi se dopao sistem grupisanja ličnosti, faza koje smo dosegli tokom životnog iskustva saznajući koje su nam težnje u daljem razvoju i pronalazeći načine kako da sa drugim tipovima ličnosti komuniciramo.  
 • Sonja Krasojević
  Koučing sa Mirjanom je prijatan i zabavan! Ona ima profesionalan pristup, komunikacija je lagana i ubrzo shvatite da su svi odgovori već tu!
  Sonja Krasojević
  National Sales Manager, Allergan
 • Stefan
  Naučeno sam primenio u svom odnosu sa kolegama odmah nakon treninga i uvideo pozitivne rezultate. Sada mogu da prepoznam kod koga je koji tip ličnosti dominantan kada su u stresu i to mi znatno olakšava komunikaciju!
  Stefan
ZGRABI MOGUĆNOST

Zajedno razvijamo veštine -
Prijavite se na newsletter!

  Prijavite se na newsletter listu "Zgrabi mogućnost"

  Nedeljna doza znanja, inspiracije i motivacije!