Prodaja se zatvara na početku razgovora!

Da li vam se dešava da odete na sastanak puni entuzijazma i dobijete odgovor - “Interesantno, javiću vam se kad razmislim?” Da pošaljete ponudu, obavite razgovor i nakon toga izbegavaju da vam se jave na telefon?

Uzroci ovakvih situacija su predvidivi. Način na koji radite je već viđen. Kupci očekuju da ih zovete, ako ne vi, onda vaša konkurencija i daju sebi moć da vas kontrolišu.

Saznajte koji su mogući obrasci ponašanja, kako klijentu da ponudite neočekivano i izgradite moćnu ponudu koja se ne odbija i koja se ne stavlja na čekanje.

PRVI PUT KOD NAS - MASTER TRENING
UMETNOST PRODAJE KROZ PCM METODOLOGIJU

Znanje koje će od prosečnog prodavca načiniti vrhunskog profesionalca!

Milioni ljudi širom sveta su uz pomoć PCM metodologije (Process Communication Model) uspeli da savladaju veštinu pregovaranja i postignu odlične uspehe na ličnom i poslovnom planu. NASA je ovaj model koristila 20 godina za regrutaciju svojih članova, a danas se on izučava na univerzitetima i njime se služe najveće svetske kompanije, poput BMW-a, PIXAR-a i NETFLIX-a. Saznajte više o PCM-u

Konačno i kod nas po standardima svetskih lidera u prodaji!

Umetnost prodaje kroz PCM metodologiju je MASTER trening u trajanju od 16 sati (raspoređenih u 2 dana), kroz koji ćete razviti veštine adaptivne komunikacije, neophodne za uspešno zaključivanje svakog prodajnog razgovora.

Upoznaćete se sa različitim tipovima ličnosti i dobiti uvid u njihove psihološke potrebe i na taj način uspostaviti odnos pun poverenja.

Kroz PCM metodologiju saznaćete kako da predvidite reakciju kod svog sagovornika i odreagujete na adekvatan način. Prodavci koji praktikuju PCM sa svojim klijentima uspostavljaju snažnije, stabilnije odnose, kao i lojalnost.

Pre samog treninga, dobićete akreditovani PCM test koji je pouzdan i validan metod za otkrivanje i razumevanje dubinske strukture ličnosti, uticaja životnih događaja na razvoj ličnosti i dinamike u komunikaciji. Nakon treninga stičete mogućnost konsultacije zarad dodatnih pojašnjenja, saveta i sugestija.

Ono što odlikuje ovaj trening je posvećen i profesionalan pristup svakom polazniku, rad u manjim grupama od 10-15 učesnika i velika interaktivnost, koja je važna kako bi učesnici mogli kroz lično iskustvo da isprobaju različite alate i rešenja koja dobijaju tokom treninga.

Kome je namenjen trening?

Preduzetnicima Menadžerima Prodavcima Liderima

Veštine prodaje su nam neophodne u svim segmentima života. Svaki dan prodajemo nešto - od uverenja da je zdravo jesti povrće, preko predloga gde ići na odmor, kakav automobil ili luster kupiti, do ideje kako kreirati porodični biznis.

Vaš domaćin - Mirjana Kovač


 • Sertifikovani PCM trener i kouč
 • Članica ICF-a (International Coach Federation), međunarodne zajednice koučeva, koja postavlja zlatne standarde u koučingu
 • Ekspert u komunikaciji, koji na lak i jednostavan način prenosi znanje
 • Trener sa 20 godina iskustva u prodaji - prošla sam kroz različite faze, od bolnih i frustrirajućih iskustava, preko onih kada sam želela da odustanem i kada sam i odustajala, pa sve do ozbiljnih rezultata

UČEŠĆEM NA TRENINGU, DOBIJATE:

Alate za prepoznavanje psiholoških potreba i motivatora sagovornika
Veštinu prepoznavanja i primene različitih načina komunikacije
Veštine i praktične savete za unapređenje prodajnog procesa
Sertifikat o položenom treningu od strane profesionalnog PCM kouča

Utisci klijenata

 • Mirjana Milanov
  PCM metodologija je praktičan i sjajan alat koji pomaže u svakodnevnoj komunikaciji. Upoznajete sebe i svoje potrebe, dok istovremeno bolje razumete osobe u svom okruženju. Trening „Upravljanje konfliktima“ je prepun praktičnih vežbi koje, uz to što su zanimljive i interesantne, vam pomažu da budete otvoreniji. Mirjana ima predivnu energiju, otvorena je za sva pitanja i prenosi znanje na odličan način, naglašavajući ako treba i više puta stavke koje su bitne da se upamte i nosioci su cele tematike.
  Mirjana Milanov
  Dr.Max
 • Sanja Kučić
  Mirjana je pre svega veliki profesionalac i zaista želi da pomogne. Daje sebe 200% i zaista je uživanje raditi sa takvim pristupom koji ona ima.  Odlična je u coachingu, zna tačno koju tehniku da iskoristi u određenom trenutku da se situacija razreši kao sa magičnim štapićem do kraja sesije. Preporuka u svakom smislu.
  Sanja Kučić
  TOP German School
 • Slađana Plačkov
  Sa Мirјапоm Kovač kroz ргаktičап rad izlazite iz svoje zone komfora i otvaraju vam se novi vidici, više razumete Ijude oko sebe, а što је najbltnije da sami sebl пе izazivate оsеćај uznemirenosti, јег ipak sada neke stvari i radnje razumete mnogo bolje.
  Slađana Plačkov
  Victoria Group

📌 Pitate se kako drugi imaju uspeh u plasmanu svojih proizvoda i usluga? Šta radite pogrešno? Kako da motivišete tim? Kako da ispunite cijeve koji se od vas očekuju do kraja kvartala ili godine?

📌 Umetnost prodaje je MASTER TRENING na kom ćete saznati kako da uspešno zatvorite svaki prodajni razgovor.

📌 Dobićete odgovore na pitanja koje su potrebe vaših klijenata i na koji način da odgovorite na iste. Kad znate šta je potreba klijenta veća je mogućnost da mu ponudite baš to.

Svako od nas želi uspeh i to je apsolutno legitimna želja! Biti vrhunski prodavac je umetnost koja od nemogućeg stvara moguće!
Pridruži se i ti i napravi razliku u svojim rezultatima.

PROGRAM I CENA TRENINGA

Trening se održava u petak 10.07. i subotu 11.07. od 9-17h u Hotelu In (Novi Beograd)*.
Cena treninga je 3̶3̶0̶e̶  280 eura do 28. juna i uključeni su i:

 • akreditovani PCM test za dubinsku strukturu ličnosti
 • mentorske konsultacije sa Mirjanom Kovač u trajanju od 1h
 • dve kafe pauze i ručak za oba dana

*U slučaju zabrane okupljanja usled epidemije virusa Covid-19, moguće je održavanje treninga online, o čemu ćete biti blagovremeno obavešteni.


Prijave su otvorene do 07. jula, rezervišite svoje mesto na treningu!


S ljubavlju i poštovanjem, Mirjana Kovač

Preuzmite PCM vodič i saznajte sve o upotrebi ove metodologije

Prijavite se na newsletter listu "Zgrabi mogućnost"

Nedeljna doza znanja, inspiracije i motivacije!