parallax background

online koučing

Želiš promenu, manjka ti motivacije, ne znaš kako da se izboriš sa stresom, poslovnim i privatnim obavezama?

Često nismo svesni mehanizama i naučenih obrazaca misli i ponašanja koji nas blokiraju. Teško je donositi objektivne zaključke o sebi, ali ono što je sigurno je da je svako od nas nepregledan izvor potencijala, koji vape da budu aktivirani.

Odgovori na sva pitanja koja su ti potrebna za srećan i ispunjen život su u tebi – potrebno je samo da ih pronađeš. Podrška na tom putu je vredna investicija koju zaslužuješ! Svrha i uloga koučinga je da podstakne i podrži lični rast i razvoj individue.

Kouč NIJE


Kouč JESTE

Dobar kouč mora iza sebe imati proces profesionalne edukacije. On poštuje etičke i moralne kodekse, ne obećava instant rešenja i ne savetuje. Profesionalni kouč raspolaže umećem postavke adekvatnog pitanja u pravo vreme, čime izaziva misao i maksimizira lični i profesionalni potencijal pojedinca.

Posedujem sertifikat za PCM (Process Communication Model) metodologiju, vodeći svetski alat za umetnost u komunikaciji.

Član sam International Coach Federation (ICF) i ICF Chapter Srbija, organizacije koja postavlja zlatne standarde u koučing profesiji. Veliki broj zadovoljnih klijentata, moj su najveća poslovna satisfakcija.

Kad ti je kompetencija niska, potrebno ti je usmeravanje; kad ti je posvećenost niska, potrebna ti je podrška.

Zgrabi mogućnost i kreni! Prva konsultacija je besplatna!


Prijavite se za koučing sa Mirjanom Kovač 
Prva konsultacija je besplatna!

Nakon upisa podataka, dobićete link za odabir termina.

KOMENTARI I ISKUSTVA

Utisci zadovoljnih klijenata


 • Ljiljana Medić
  Primenom PCM modela, redukovala sam nerviranje koje sam imala u komunikaciji sa ljudima koji nemaju isti senzibilitet kao i ja. Preporučila bih ga svakome! Ali, prvenstveno bih preporučila Mirjanu Kovač, koja mi je pomogla da shvatim i prihvatim PCM model kao deo svakodnevice. Na njen način izlaganja i entuzijazam - niko ne može ostati ravnodušan!
  Ljiljana Medić
  UNIQA osiguranje
 • Ivana Ranković
  PCM model je jako koristan zanimljiv, inovativan i pragmatičan. Jako mi se dopao sistem grupisanja ličnosti, faza koje smo dosegli tokom životnog iskustva saznajući koje su nam težnje u daljem razvoju i pronalazeći načine kako da sa drugim tipovima ličnosti komuniciramo.  
 • Sonja Krasojević
  Koučing sa Mirjanom je prijatan i zabavan! Ona ima profesionalan pristup, komunikacija je lagana i ubrzo shvatite da su svi odgovori već tu!
  Sonja Krasojević
  National Sales Manager, Allergan
 • Stefan
  Naučeno sam primenio u svom odnosu sa kolegama odmah nakon treninga i uvideo pozitivne rezultate. Sada mogu da prepoznam kod koga je koji tip ličnosti dominantan kada su u stresu i to mi znatno olakšava komunikaciju!
  Stefan
ZGRABI MOGUĆNOST

Zajedno razvijamo veštine -
Prijavite se na newsletter!

  Prijavite se na newsletter listu "Zgrabi mogućnost"

  Nedeljna doza znanja, inspiracije i motivacije!