parallax background

online koučing

Želiš promenu, manjka ti motivacije, ne znaš kako da se izboriš sa stresom, poslovnim i privatnim obavezama?

Često nismo svesni mehanizama i naučenih obrazaca misli i ponašanja koji nas blokiraju. Teško je donositi objektivne zaključke o sebi, ali ono što je sigurno je da je svako od nas nepregledan izvor potencijala, koji vape da budu aktivirani.

Odgovori na sva pitanja koja su ti potrebna za srećan i ispunjen život su u tebi – potrebno je samo da ih pronađeš. Podrška na tom putu je vredna investicija koju zaslužuješ! Svrha i uloga koučinga je da podstakne i podrži lični rast i razvoj individue.

Kouč NIJE


Kouč JESTE

Dobar kouč mora iza sebe imati proces profesionalne edukacije. On poštuje etičke i moralne kodekse, ne obećava instant rešenja i ne savetuje. Profesionalni kouč raspolaže umećem postavke adekvatnog pitanja u pravo vreme, čime izaziva misao i maksimizira lični i profesionalni potencijal pojedinca.

Posedujem sertifikat za PCM (Process Communication Model) metodologiju, vodeći svetski alat za umetnost u komunikaciji.

Član sam International Coach Federation (ICF) i ICF Chapter Srbija, organizacije koja postavlja zlatne standarde u koučing profesiji. Veliki broj zadovoljnih klijentata, moj su najveća poslovna satisfakcija.

Kad ti je kompetencija niska, potrebno ti je usmeravanje; kad ti je posvećenost niska, potrebna ti je podrška.

Zgrabi mogućnost i kreni! Prva konsultacija je besplatna!


Prijavite se za koučing sa Mirjanom Kovač 
Prva konsultacija je besplatna!

Nakon upisa podataka, dobićete link za odabir termina.

KOMENTARI I ISKUSTVA

Utisci zadovoljnih klijenata


 • Mirjana Milanov
  PCM metodologija je praktičan i sjajan alat koji pomaže u svakodnevnoj komunikaciji. Upoznajete sebe i svoje potrebe, dok istovremeno bolje razumete osobe u svom okruženju. Trening „Upravljanje konfliktima“ je prepun praktičnih vežbi koje, uz to što su zanimljive i interesantne, vam pomažu da budete otvoreniji. Mirjana ima predivnu energiju, otvorena je za sva pitanja i prenosi znanje na odličan način, naglašavajući ako treba i više puta stavke koje su bitne da se upamte i nosioci su cele tematike.
  Mirjana Milanov
  Dr.Max
 • Sanja Kučić
  Mirjana je pre svega veliki profesionalac i zaista želi da pomogne. Daje sebe 200% i zaista je uživanje raditi sa takvim pristupom koji ona ima.  Odlična je u coachingu, zna tačno koju tehniku da iskoristi u određenom trenutku da se situacija razreši kao sa magičnim štapićem do kraja sesije. Preporuka u svakom smislu.
  Sanja Kučić
  TOP German School
 • Slađana Plačkov
  Sa Мirјапоm Kovač kroz ргаktičап rad izlazite iz svoje zone komfora i otvaraju vam se novi vidici, više razumete Ijude oko sebe, а što је najbltnije da sami sebl пе izazivate оsеćај uznemirenosti, јег ipak sada neke stvari i radnje razumete mnogo bolje.
  Slađana Plačkov
  Victoria Group
ZGRABI MOGUĆNOST

Zajedno razvijamo veštine -
Prijavite se na newsletter!

  Prijavite se na newsletter listu "Zgrabi mogućnost"

  Nedeljna doza znanja, inspiracije i motivacije!