online koučing mirjana kovač slider

Zakazi besplatnu konsultaciju i preokreni svoj život!

  Osećaš se usamljeno? Imaš ideju, ali nemaš sa kim da je podeliš ili se možda plašiš odbijanja? Nemaš vremena za sebe ali si zato uvek spremna da pomogneš drugima.

  Možda ništa od svega ovoga nije problem, možda imaš sasvim jasne ciljeve ali ne znaš odakle da kreneš? Odlažeš projekat, ideju, zabavu, smeh, život…. dok ne završiš ovo ili ono?

  Važno je da znaš da nisi usamljena. Mnogi od nas prolaze kroz takva ili slična osećanja. Nađi način kako sebi da pomogneš i prevaziđeš određene situacije u ovoj fazi svog života.

  Nađi način da se vratiš sebi i uradiš sve ono što odlažeš za neka bolja vremena, za kad se “kockice sklope”?  Kad deca porastu? Kad se udaš? Kad prođe pandemija? Kad…..?

  Naš život će proći ali naša dela ostaju iza nas, ljubav koju smo dali, knjigu koju smo napisali, zabavu koju smo organizovali, osmehe koje smo podelili, ruku podrške koju smo pružili…. Šta zeliš da ostaviš kad jednom dođe taj dan?

  Najskuplje je živeti bez stvarnog života, strasti, ljubavi, pokretačke stvaralačke energije. Ti si tvoja dela. Šta ćeš da uradiš još sad da pokreneš svoj pun potencijal?

  Zašto ti treba kouč?​

  Živimo u doba čestih promena i sve ono što je “do juče” bilo pravilo danas ne važi. Taman savladaš jednu veštinu, stiže nova procedura i menjaju se naučeni načini rada.

  Želiš da budeš uspešna i zadovoljna? Moraš da se konstantno prilagodjavaš, da prećutiš neke stvari, imaš osećaj da gubiš svoj identitet?

  Pokrenula si savršen projekat i plašiš se da ideš dalje (šta će reći prijatelji, kolege, članovi porodice)?  Šta ako uspeš? Nastaje blokada i ovde počinje potreba za koučingom.

  Kako ti može pomoći koučing?

  Da se pokreneš

  Da uradiš sve što odlažeš

  Da se rešiš izgovora koji su i tebi dosadili

  Da uradiš sve ono što godinama želiš

  Da pokreneš savremeni koncept uspeha

  Šta je koučing?

  Koučing je partnerski odnos kouča i klijenta u kom kouč postavljanjem pravih pitanja vodi klijenta ka ostvarenju svog punog potencijala.

  Milioni ljudi širom sveta imaju podršku kouča (predavači, preduzetnici, menadžeri, vlasnici biznisa, vlasnici ideja…).

  Koliko dugo traje sesija?

  Sesije obično traju od 30 min do 60min.

  Šta ćeš dobiti na sesiji?

  Partnerski odnos sa koučom. Aktivno slušanje tvojih potreba, jasno postavljanje ciljeva, precizne akcione korake koji te usmeravaju i bude tvoj najveći potencijal.

  Verujem da znaš da prosečan čovek ima nepregledan okean potencijala, a koristi tek mali procenat. Pokreni svoj okean.

  Da li postoji mana koučing metodologije?

  Da, postoji! Kad saznaš šta sve možeš u životu i koliko si posebna obožavaćeš svaki sledeći projekat sa svojim koučom. Saznaćeš koliku snagu poseduješ i biće ti žao što nisi ranje počela. Zato ne čekaj, kreni u susret svojim snovima!

  Kako da budeš sigurna da sam ja pravi kouč za tebe?

  Kao što ti ne odgovara svaka osoba na svetu tako ti neće odgovarati ni svaki kouč. Za uspešan koučing neophodno je da ti kouč, njegova dinamika i energija prijaju, da se ti osećaš prijatno, jer ćeš samo tako moći da ostvariš maksimalne rezultate.

  Kako bi ovo sve mogla da iskusiš bez ikakvog rizika prva konsultacija je besplatna.

  Meni su bitni tvoji rezultati, jer tvoja uspešnost govori o kvalitetu mog rada.

  Utisci zadovoljnih klijenata

  "Smanjila sam nerviranja koje sam imala sa ljudima koji nemaju isti senzibilitet kao ja. I zato što sam shvatila da je u redu biti, dugačiji, misliliti, razmišljati i izražavati se drugačije, a opet razumeti se i komunikaciju sveti na prijatne vibracije. Da li sam zadovoljna stečenim znanjem i mogućnošću primene u praksi? ITEKAKO."
  Ljiljana Medić
  "Sa Мirјапоm Kovač kroz ргаktičап rad izlazite iz svoje zone komfora i otvaraju vam se novi vidici, više razumete Ijude oko sebe, а što је najbltnije da sami sebl пе izazivate оsеćај uznemirenosti, јег ipak sada neke stvari i radnje razumete mnogo bolje."
  Slađana Pačkov

  Zakaži svoju prvu besplatnu konsulatciju i otpočni saradnju sa mnom!

   Profesionalni kouč | Sertifikovani PCM trener | Član globalne zajednice profesionalnih koučeva ICF

   © 2020 Zgrabi mogućnost, sva prava zadržana. Made by Infinite Media Group

   Prijavite se na newsletter listu "Zgrabi mogućnost"

   Nedeljna doza znanja, inspiracije i motivacije!