Prosečan čovek je nepregledan okean potencijala, dok koristi tek mali procenat istog.
Zatalasaj svoj mirni okean, pokreni čuda iz najvećih dubina!

U kojim situacijama ti je potreban kouč?

Želiš promenu, nedostaje ti motivacija, ne znaš kako da se izboriš sa stresom, poslovnim i privatnim obavezama? Dosadilo ti je tapkanje u mestu? Osećaš da zaslužuješ više? Vrištiš iznutra svesna da imaš šta da kažeš, a ćutiš?

Potrebna ti je sigurnost u vremenu kad intuitivno donosimo odluke i preuzimamo odgovornost za sebe i svoju porodicu.

Treba ti odgovor na pitanje “Da li sam na pravom putu?”, “Šta ja zapravo želim?”, “Kako da se organizujem i napravim jasnu strukturu?”, “Šta je moja svrha?”, “Ko sam ja?”?

Odgovori na sva pitanja koja su ti potrebna za srećan i ispunjen život su u TEBI – pronađi ih!
Podrška na tom putu je vredna investicija koju zaslužuješ!

Šta je koučing proces?

Koučing je partnerski odnos između kouča i klijenta, usmeren ka postignuću. Svrha i uloga kouča je da, na suptilan način uz postavljanje pravih pitanja i u skladu sa etičkim kodeksom, osvesti tvoje slabosti i podstakne, podrži i ojača tvoje snage.

Koučing usluge koriste već dugo mnogi uspešni pojedinci i kompanije, ali ona danas nije više rezervisana samo sa one sa dubokim džepom. Koučing je dostupan svakome ko želi pametno da investira u sreću i uspeh.

Koja je razlika između kouča, mentora i psihoterapeuta?

Koučing metodologija je usmerena na budućnost, postavljanje jasnih ciljeva i ostvarenje istih. Kouč ne nudi gotova rešenja, već kod klijenta pokreće kreativni misaoni proces uz pomoć kog sam klijent dolazi do suštinskih odgovora.

Kouč je profesionalac koji, vodeći se releventnim naučnim teorijama, pomaže da razumeš strukturu svoje ličnosti i različite obrasce razmišljanja i ponašanja; stručnjak koji te kroz akreditovane alate usmerava da radiš na svojim slabostima i iskoristiš sopstvene snage.

Kouč je tvoj partner i podrška - on korača uz tebe na putu ostvarenja tvojih potencijala!

Koučing nije uvek najprijatniji, on nije ćaskanje sa drugaricom koja tapše po ramenu. Kouč ti pomaže da pokreneš svoju moć.

Podršku i usluge kouča, uživaju milioni ljudi širom sveta iz najrazličitijih branši (predavači, preduzetnici, menadžeri, vlasnici biznisa, umetnici, političari …). Pridruži se zajednici uspešnih ljudi!

Prva konsultacija

Na prvoj besplatnoj konsultaciji se upoznajemo i postavljamo temu - ti iznosiš cilj koji želiš da postigneš, problem koji želiš da rešiš, a kouč (ja) predočavam način i korake kojima ćemo doći do rešenja. Ukoliko se usaglasimo u tome, prva sesija se zakazuje i magija počinje! :)

Šta ćeš dobiti na sesiji?

Partnerski odnos sa koučom. Aktivno slušanje tvojih potreba, jasno postavljanje ciljeva, pomoć pri uspostavljanju strukture i preciznih akcionih koraka ka ostvarenju tvog punog potencijala.

Koliko sesija je potrebno održati za postizanje rezultata?

Koliko traje jedna sesija i kako se zakazuju?

Koučing paket obuhvata u proseku 6 sesija, uživo ili on-line (nekada je potebno više, nekada manje). Sesije se zakazuju u razmaku od 10-15 dana, kako bi se održao kontinuitet. Na svakoj sesiji se postavljaju akcioni koraci i zadaci na osnovu kojih treba da se pripremiš za narednu sesiju. Jedna sesija obično traje između 30 i 60 minuta.

Sveukupno čitav proces traje u rasponu od 2,5 - 3 meseca. Svakako, odstupanja su moguća budući da se sve prilagođava individualnim potrebama, zahtevima i projektima na kojima kouč i kouči (klijent) rade.Kako da budeš sigurna da sam ja kouč za tebe?

Prijavi se za besplatnu konsultaciju na kojoj ćemo porazgovarati. Ja sam sertifikovani PCM kouč i trener - PCM (Process Communication Model) metodologija je najnapredniji alat u svetu i kod nas kada je reč o koučingu.

Članica sam International Coach Federation (ICF) i ICF Chapter Srbija, organizacije koja postavlja zlatne standarde u koučing profesiji i kontroliše kvalitet rada kouča, kao i same metodologije.

O mom radu i pristupu najviše govori veliki broj zadovoljnih klijenata.
Zajedničkim radom, trudom i zalaganjem - uspeh je zagarantovan!

Prijavite se za koučing sa Mirjanom Kovač 
Prva konsultacija je besplatna!

Nakon upisa podataka, dobićete link za odabir termina.

KOMENTARI I ISKUSTVA

Utisci zadovoljnih klijenata


 • Mirjana Milanov
  PCM metodologija je praktičan i sjajan alat koji pomaže u svakodnevnoj komunikaciji. Upoznajete sebe i svoje potrebe, dok istovremeno bolje razumete osobe u svom okruženju. Trening „Upravljanje konfliktima“ je prepun praktičnih vežbi koje, uz to što su zanimljive i interesantne, vam pomažu da budete otvoreniji. Mirjana ima predivnu energiju, otvorena je za sva pitanja i prenosi znanje na odličan način, naglašavajući ako treba i više puta stavke koje su bitne da se upamte i nosioci su cele tematike.
  Mirjana Milanov
  Dr.Max
 • Sanja Kučić
  Mirjana je pre svega veliki profesionalac i zaista želi da pomogne. Daje sebe 200% i zaista je uživanje raditi sa takvim pristupom koji ona ima.  Odlična je u coachingu, zna tačno koju tehniku da iskoristi u određenom trenutku da se situacija razreši kao sa magičnim štapićem do kraja sesije. Preporuka u svakom smislu.
  Sanja Kučić
  TOP German School
 • Slađana Plačkov
  Sa Мirјапоm Kovač kroz ргаktičап rad izlazite iz svoje zone komfora i otvaraju vam se novi vidici, više razumete Ijude oko sebe, а što је najbltnije da sami sebl пе izazivate оsеćај uznemirenosti, јег ipak sada neke stvari i radnje razumete mnogo bolje.
  Slađana Plačkov
  Victoria Group
ZGRABI MOGUĆNOST

Zajedno razvijamo veštine -
Prijavite se na newsletter!

  Prijavite se na newsletter listu "Zgrabi mogućnost"

  Nedeljna doza znanja, inspiracije i motivacije!