Kako da prevaziđete odlaganje

Kako da prevaziđete odlaganje

Sigurna sam da Vam se desilo bezbroj puta da ne dovršite započeto. Svi smo prošli kroz  takav period.   Kada Vas neko pita dokle ste stigli, šta ste uradili  iz Vas navire pregršt objašnjenja zašto nije ni trebalo ili Vas je neko prekinuo ili neka kosmička sila koja Vas vuče unazad svaki put kad vi krenete. Možda je i neki težak dan, a možda to ustvari i nije za vas.

Dakle ukoliko ste rešili da vežbate, idete na fitnes, pešačite i to uradite nekoliko puta dok vas još drži onaj početnički entuzijazam, svežina i već posle trećeg treninga odustanete nadjete neki razlog i ne odete. Meni se to dogodilo više puta, platim mesečnu članarinu, kupim super opremu za vežbanje i odem samo nekoliko puta.

Zašto je to tako? Zbog čega smo skloni odlaganju i kako se pokrenuti?

Evo nekoliko saveta kako da ostanete u fokusu i završite započeto do kraja šta god to bilo posao, zdravlje, obrazovanje.

Postavite sebi  pitanje koliko Vam  je važno to što želite?

Da li je u pitanju posao ili neka privatna stvar?

Kakav to uticaj ima na Vas I Vama drage ljude?

Da li će i kako promeniti vaš život?

Sva ova pitanja i još drugih koja su vezana direktno za Vašu temu napišite na papir, rasčlanite maksimalno koliko je moguće i sagledajte širu sliku.

Da navedem jedan primer:

Odlučili ste da vežbate, odlično je za telo i za duh. Redovnim vežbanjem dobijate bolju kondiciju, fizički izgled koji mami poglede, bićete zdraviji…. Ima tu još puno razloga.

Medjutim nikako da krenete!

Sad uzmite olovku I papir i zapišite koju korist od redovnog vežbanja Vi lično imate.

  1. Kondicija
  2. Zdravlje
  3. Super izgled
  4. Vežbanje ume da bude skroz zabavno
  5. Pobedu nad odlaganjem
  6. Nova poznanstva….  I ko  zna šta još.

Ukoliko budete i nakon ovoga odlagali javite se za On Line konsultacije posle kojih i nemoguće postaje moguće!

Vaš život je u Vašim rukama, donesite odluku, sagledajte iz više uglova i pokrenite se, vreme brzo leti #zgrabimogucnost i raduje se novim iskustvima!

Leave a Reply

Close Menu