Besplatni webinar - Zaviri u trening "Upravljanje konfliktima kroz PCM model"

Konflikt je deo naše svakodnevice - neizbežan kada su međuljudski odnosi u pitanju. Pojam konflikt za sobom uvek povlači negativnu konotaciju, iako po svojoj definiciji on predstavlja stanje neslaganja, suprotnih mišljenja i delanja, a oni nisu nužno loša stvar. Naprotiv, ukoliko se njima ispravno upravlja, oni mogu biti osnova za napredak, nove ideje, inovativna rešenja.

Zato, kada su konflikti u pitanju, rešenje najčešće nije klanjati ih se, već umeti upravljati njima - prepoznati (našu ili sagovornikovu) tačku ulaska u stres i preduprediti eskalaciju konflikta.

Na treningu UPRAVLJANJE KONFLIKTIMA KROZ PCM METODOLOGIJU, dobićeš dubinsku strukturu ličnosti koja će ti pomoći da osvestiš svoje psihološke potrebe, naučićeš veštine komunikacije i upravljanja konfliktima, koji će imati nemerljiv pozitivni uticaj u tvom privatnom i poslovnom životu.

Iskoristi priliku, prijavi se na besplatni webinar, u nedelju, 11.10.2020. u 20h i zaviri u to kako trening zapravo izgleda - upoznaćemo se malo bolje, čućeš benefite učešća na treningu, dobiti više informacija i detalja o nekim njegovim segmentima i imati priliku da postaviš pitanja koja te interesuju!

Vidimo se na webinaru!

Prijavite se za učešće na besplatnom webinaru -
Zaviri u trening "Upravljanje konfliktima kroz PCM model"

Nedelja 11.10.2020. u 20h

Vaš domaćin - Mirjana Kovač


  • Sertifikovani PCM trener i kouč
  • Članica ICF-a (International Coach Federation), međunarodne zajednice koučeva, koja postavlja zlatne standarde u koučingu
  • Ekspert u komunikaciji, koji na lak i jednostavan način prenosi znanje
  • 20 godina radnog iskustva sa različitim tipovima ličnosti

Vidimo se u nedelju, 11.10.2020. u 20h. Zgrabite mogućnost!

Prijavite se na newsletter listu "Zgrabi mogućnost"

Nedeljna doza znanja, inspiracije i motivacije!